Je eigen bedrijf starten in 25 stappen

Met behulp van de Online Starters Training leer je in
praktische videolessen hoe je als zelfstandig
ondernemer gemakkelijk je eigen bedrijf start.

_Online Starters Training Summer School Lesoverzicht

Praktisch

Persoonlijk

Professioneel

Gestructureerd

Resultaatgericht

Eigen bedrijf starten

Je wilt je eigen bedrijf starten, maar je bedrijfsdroom komt niet van de grond en krijgt geen vaste vorm. Je loopt vast door:

 • Gemis aan ondernemerskennis
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Ontbrekend bedrijfsplan
 • Angst om te falen
 • Gebrek aan focus en structuur .

Hierdoor stel je je ondernemersdroom uit en ga je uiteindelijk misschien zelfs denken dat een eigen bedrijf starten niet bij je past.

Bouw je Eigen Business

Het is je absolute droom om als zzp’er voltijd of deeltijd je eigen toko te runnen. 

 • Eigen baas te zijn
 • Je passie te leven
 • Hiermee inkomen te genereren
 • Vanuit vrijheid te ondernemen
 • Te genieten van werk & leven

Je voelt dat je iets waardevols in de wereld wilt zetten en dat je daar zowel jezelf als anderen een plezier mee wilt doen.

Je verlangt ernaar om het startproces niet helemaal alleen te hoeven doorlopen. Begeleiding hierbij zou heel welkom zijn.

Het gewenste resultaat

In de Online Starters Training leer je stapsgewijs je eigen bedrijf starten. Je ontvangt:

 • 25 stap voor stap videolessen
 • Praktische startershandleiding
 • Gestructureerde opbouw
 • Handige checklists
 • Minimale investering, maximaal profijt.

De online training kan je thuis in je eigen tempo volgen. Hierdoor kan je de stappen direct implementeren, zodat je met succes jouw bedrijf start.

Je eigen bedrijf starten

Met het complete pakket van 25 praktische videolessen
begin je binnen enkele weken of maanden je eigen bedrijf.
Deze vier startfasen helpen je gezond en succesvol je eigen bedrijf starten:

Voorbereiden

Succes valt of staat met een goede voorbereiding. Je leert wat je nodig hebt om een stevig fundament onder je business te leggen, zodat je hierop een levensvatbaar bedrijf kunt bouwen.

Starten

Zodra het fundament onder je onderneming ligt, leer je hoe je met de juiste focus en structuur efficiënt van start gaat, zodat je op gezonde wijze je eigen bedrijf kan opzetten.

Opbouwen

Na de startfase is het tijd om je bedrijf (verder) op te bouwen, zichtbaar te worden en naamsbekendheid te genereren, zodat je voltijd of deeltijd een succesvol bedrijf kunt neerzetten.

Groeien

Tot slot ontvang je in deze online training een aantal zeer waardevolle lessen over professionele groeipunten, waarmee je jouw waarde als zelfstandig professional blijvend verhoogt.

_Review Starten Zonder Stress | Tuur

 

Utsav van Hove
Traumatherapeut

Praktische tools voor eigen bedrijf starten

“Mijn motivatie voor deelname aan dit online programma was mijn behoefte aan ondersteuning bij het uitbouwen van mijn eigen praktijk. De videolessen hebben mij inzicht in de verschillende aspecten van het ondernemerschap opgeleverd en hoe ik dit kan toepassen op mijn praktijk.

De training heeft mij tot nu toe grotendeels geholpen bij het eigen bedrijf starten. Om werkelijk te beginnen met mijn bedrijf heb ik persoonlijk nog iets meer tijd nodig. De video’s uit de online training blijven voor mij erg interessant en motiverend. Ik vind het prettig om deze af en toe nog eens terug kunnen kijken.

Ik waardeer de inhoud en vormgeving van de complete training met een 9. De online training is wat mij betreft absoluut een aanrader, voor iedereen die een eigen bedrijf starten wil. Dit omdat het verschillende onderdelen van ondernemerschap omvat en het praktische tools biedt voor een eigen starten.”

 

Een eigen bedrijf starten doe je weliswaar zelf,

maar je hoeft het niet alleen te doen.

Dit levert Online Starters Training je op:

ZIN OM JE EIGEN BEDRIJF TE STARTEN

DUIDELIJKE STARTERS STRUCUUR

GEZOND FUNDAMENT VOOR JE ONDERNEMING

CONCREET PLAN VAN AANPAK

STAP VOOR STAP MEEDOEN

TIJD, GELD & ENERGIE BESPAREN

JE BEDRIJF IS INGESCHREVEN BIJ DE KVK

JE BENT NU ECHT ZELFSTANDIG PROFESSIONAL

KLAAR OM KLANTEN TE ONTVANGEN

_Ondernemerscoach Petra bij Starten Zonder Stress Starterscoach

Petra Jacobi
Starterscoach

VOORLIEFDE VOOR  STRUCTUUR

De vierde burn out (2011) was het keerpunt in mijn leven. Ik nam het besluit om bewust het reguliere arbeidsleven achter me te laten en als zzp’er mijn eigen praktijk te starten.

Door mijn burn out had ik destijds zo weinig energie dat mijn voorliefde voor structuur en overzicht uit pure noodzaak leidde tot zeer efficiënte werkwijze.

Dit leverde een unieke en vooral praktische starters structuur op, waarmee ik niet alleen mezelf maar ook veel van mijn cliënten heb kunnen helpen om op gezonde wijze een eigen bedrijf te starten.

Veel gestelde vragen

Wil jij je eigen bedrijf starten? De online starters training kan je hierbij helpen wanneer je:

 • Pre-starter of starter bent. Je nog geen eigen bedrijf bent gestart, maar dit in de nabije toekomst wel wilt opzetten. 
 • Ook wanneer je al hobbymatig je diensten of producten aanbied en dit nu officieel als ondernemer wilt gaan doen, helpt deze training je om jouw bedrijf officieel te starten.
 • Je nog niet bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ben je al wel ingeschreven bij de kvk maar heb je eigenlijk nog geen duidelijke vorm voor je bedrijf? Kijk bij de inhoud van de training of er voldoende lessen zijn, waar je van kunt profiteren.

Twijfel je hierover? Neem contact met me op. Dan kijk ik met je mee of de Online Starters Training voldoende aansluit op wat je nodig hebt of dat ik je op een andere wijze beter kan ondersteunen bij de opbouw van je bedrijf.

.

Om de lessen te kunnen volgen, doorloop je deze simpele stappen.

 1. Je klikt op ‘bestel de Online Starters Training’.
 2. Vult je betaalgegevens in en maakt je aankoop definitief.
 3. Hierna wordt je automatisch naar de inschrijfpagina geleid, waar je eenvoudig een eigen login kunt aanmaken.
 4. Gefeliciteerd je hebt nu toegang tot alle lessen in je eigen online leeromgeving.

  .

Gemiddeld hebben deelnemers 3-6 maanden nodig om de lessen te doorlopen. Je krijgt van mij een jaar lang toegang tot de online training.

Je kan de lessen gedurende die tijd onbeperkt terugkijken als je wenst en helemaal je eigen tempo volgen bij het implementeren ervan. 

Ik geef je bewust een eindtermijn, zodat je ook een stok achter de deur hebt om met de lessen aan de slag te gaan. Ik kan je immers alleen helpen bij de start van je bedrijf, als je de stappen ook echt gaat implementeren. 

Heb je toch meer tijd nodig? Geen probleem. Je kunt je toegang aan het einde van de looptijd, voor slechts 47 euro met een jaar verlengen. Dit kan zo vaak je wenst. Stuur me t.z.t even mailtje, als je hier gebruik van wilt maken.

Heb je meer support nodig om het programma te doorlopen? Neem contact op. Ik coach je met plezier bij het behalen van succes. 

 • Je investering in de Online Starters Training is aftrekbaar van je omzet zodra je je onderneming hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 • Mocht je werken met btw, dan kan je de btw terugvorderen bij je eerste Btw-aangifte.
 • Het is sinds 2022 helaas niet meer mogelijk om trainingskosten als opleidingskosten mee te nemen als bij de aangifte inkomsten belasting. 
 • Werk je (ook) nog in loondienst dan is het soms wel mogelijk om de training vergoed te krijgen vanuit je werkgever. Bijvoorbeeld vanuit scholingsbudget of vertrekregeling. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever. Ik werk hier graag aan mee.

  .

Heb jij een vraag die ik nog niet beantwoord heb of wil je ergens over overleggen? Neem vrijblijvend contact met me op.

_Contact Starten Zonder Stress ondernemerscoach Petra

Petra Jacobi | Starterscoach

06-45 84 83 69

contact@startenzonderstress.nl


Ik ben het best bereikbaar via app of mail. Tijdens coachsessies staat mijn telefoon uit. Laat gerust een bericht achter met je naam, hulpvraag en telefoonnummer.

Ik reageer doorgaans vrij snel op mail- en app-berichten. Terugbellen doe ik op werkdagen tussen 11:00 en 19:00.