Leer Pitchen vanuit je Hart en maak indruk!

geplaatst in: Training | 0
BLOG - Leren Pitchen vanuit je Hart

Maak indruk door te Pitchen vanuit je Hart

Een Elevator Pitch is een korte introductie van jezelf als ondernemer, waarin je helder en zo krachtig mogelijk overbrengt wat jouw unieke waarde is. In 2015 schreef ik al eens een artikel over het belang van een krachtige elevator pitch.
.
Waarom nu dan weer een Starters Magazine over dit onderwerp? Door nieuwe ontwikkelingen wil ik je graag opnieuw informeren over dit essentiële onderdeel van jouw ondernemerschap.
.

Leren Pitchen vanuit je Hart – online workshop

Regelmatig krijg ik de vraag of ik startende ondernemers wil helpen met het tot stand brengen van een goede elevator pitch. De tips en tools die ik hen meegeef wil ik graag voor zoveel mogelijk ondernemers beschikbaar maken.
.
Daarom heb ik voor jou een super handige online workshop ontwikkeld. In deze heldere workshop van 50 minuten leg ik je stap voor stap uit hoe je kunt Pitchen vanuit je Hart, zodat jij vanuit innerlijke kracht jouw boodschap kunt delen. Erg waardevol voor elke ondernemer.
.

Voor wie is Pitchen vanuit je Hart van belang?

Of je nu overweegt om binnenkort een eigen praktijk te starten of dat je al ondernemer bent de online workshop Pitchen vanuit je Hart is interessant voor jou wanneer je:

-  Nog geen elevator pitch hebt
-  Nog onzeker bent over jouw elevator pitch
-  Een diepere indruk op je ontvanger wilt maken
-  Dichter bij jezelf wilt blijven
-  Klanten wilt aantrekken die (beter) bij jou passen
.

Leer hoe je authentiek blijft als ondernemer

Er zijn heel veel startende ondernemers die pitchen vanuit hun hoofd door een verhaaltje op te dreunen, waarvan zij denken dat het hun unieke waarde het meest weerspiegeld. Ik was er daar absoluut één van.
.
Omdat ik geen idee had wat mijn unieke waarde was, bedacht ik braaf een elevator pitch zoals ik die kreeg aangeleerd. Ik vulde de blanco’s in het standaard verhaal in met mijn gegevens en hoppa daar was mijn pitch… dacht ik. Iets beters kon ik er immers niet van maken.
.
Totdat ik mijn unieke waarde ging respecteren en mijn authenticiteit meenam in het formuleren van mijn elevator pitch.

 • Ik werd een stuk relaxter in het delen van mijn verhaal.
 • De resultaten waren vele malen beter.
 • Mijn gesprekspartners sloten veel meer aan op mijn enthousiasme
 • Mijn klantenkring werd groter.

.
Als Starterscoach help ik je heel graag om vanuit je hart te leren pitchen, zodat ook jij relaxter jouw verhaal kunt delen en een diepere indruk achterlaat jouw potentiële klant.
.

Bespaar jezelf de worsteling

Ik geloof in de kracht van Pitchen vanuit je Hart. Als ik word uitgenodigd om ondernemers te leren pitchen, doe ik dat enkel nog vanuit de Pitchen vanuit je Hart methode. En met zichtbaar resultaat.
.
De deelnemers zijn opgelucht dat ze niet bij zichzelf vandaan hoeven te stappen door het gebruik van deze methode. Dat haalt een hoop spanning bij hen weg. Het starten van een eigen bedrijf is al inspannend genoeg. Hoe fijn is het als je elevator pitch jouw ondersteunt in het startproces in plaats van dat het je extra stress oplevert?
.
Ik gun het jou dat je volledig jezelf kan zijn in het delen van jouw pitch. Daarom heb ik alles wat er te delen valt op het gebied van Pitchen vanuit je Hart in deze online workshop voor jou gebundeld.
.
Door de online werkvorm kan je de workshop:

 •  Gemakkelijk vanuit jouw omgeving volgen
 •  Waar en wanneer je maar wilt
 •  Tussentijds de video pauzeren
 •  Alle informatie in je eigen tempo teruglezen
 •  De oefening stap voor stap uitvoeren
 •  De workshop zo vaak terugkijken als je prettig vind

.

DIRECT AAN DE SLAG? KLIK HIER VOOR BESTELLEN

.

Ondernemen zonder authentieke elevator pitch

Als startende ondernemer wil je natuurlijk het allerliefst jouw bedrijfsdroom realiseren. Een bloeiende praktijk of een goedlopend bedrijf runnen door te doen waar je goed in bent of wat je leuk vindt.

 •  Maar wat als je jouw kwaliteiten onvoldoende kunt overbrengen?
 •  Of als maar weinig mensen weten van het bestaan van jouw praktijk?
 •  Dan krijg je geen klanten.
 •  Geen klanten betekent geen afzetmarkt en dus geen omzet.
 •  Dit houdt in dat jij jouw droom niet kunt realiseren.

Dat zou enorm zonde zijn!
.
Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen horen over jouw diensten en producten. Door te leren Pitchen vanuit je Hart vergroot je aantrekkingskracht en zullen potentiële klanten eerder voor jou kiezen, dan wanneer je hier geen gebruik van maakt.
.

Wanneer kiezen voor leren Pitchen vanuit je Hart? 

 • Wanneer jij jouw naamsbekendheid wilt vergroten
 •  De voor jou juiste klanten wilt aantrekken
 •  Jezelf op je gemak wilt voelen als ondernemer
 •  Je Know-Like-Trust factor wilt verhogen bij jouw doelgroep
 •  Je zelfvertrouwen wilt vergroten
 •  En je dicht bij jezelf wilt blijven binnen jouw ondernemerschap

.
Als één of meerdere van de bovenstaande punten weergeven wat jij wilt, raad ik je absoluut aan om te leren Pitchen vanuit je Hart door voor deze unieke workshop te kiezen.
.

Waarom kiezen voor deze online workshop?

Ik heb zelf diverse verkooptrainingen gevolgd en marketing seminars bezocht die gezamenlijk meer dan 4000,- euro kostte. Ik heb er veel van opgestoken, maar ik bleef altijd hangen op een pitch waar ik niet helemaal achter stond. Er ontbrak nog iets aan.
.
Uiteindelijk heb ik datgene ervan meegenomen waar het voor mij over gaat en daar mijn zienswijze rondom het Pitchen vanuit je Hart aan toegevoegd. Door het samenbrengen van kennis en gevoel levert deze workshop een waardevolle toevoeging op het gebied van pitchen.
.
Hierbij bied ik jou de gelegenheid om van deze unieke online workshop te profiteren. De bijdrage die je hiervoor betaalt is slechts 75,- euro exclusief BTW (90,75 inclusief). Een investering die zich met gemak in veelvoud terugverdient, wanneer je het Pitchen vanuit je Hart in de praktijk gaat toepassen.
.

Wat leer je in de workshop?

Je krijgt het beste van alles wat ik heb geleerd en ervaren. Ik laat je niet alleen zien hoe je een gangbare elevator pitch opstelt, maar ook hoe je leert Pitchen vanuit je Hart. Door middel van praktische oefeningen ga je zelf ervaren wat voor jou het beste werkt.
.

Wat levert pitchen vanuit je hart jou op?

Pitchen vanuit je Hart gaat je helpen om dichter bij jezelf te blijven, meer zelfvertrouwen te ervaren en meer aansluiting te vinden bij jouw gesprekspartner en potentiële klant. De boodschap die je met jouw unieke pitch brengt wordt:

 •  Krachtiger
 •  Authentieker
 •  Geloofwaardiger
 •  En blijft deze beter hangen bij de ontvanger

Hierdoor wordt het voor jou gemakkelijker om van prospects (potentiële klanten) werkelijk klanten te maken.
.

Wil jij leren Pitchen vanuit je Hart?

Ben jij net als ik overtuigd van de kracht van Pitchen vanuit je Hart? Wil je leren hoe je deze waardevolle methode direct in de praktijk kunt toepassen?
.
Klik dan op de button hieronder om de online workshop te bestellen en ontvang binnen een uur de complete Pitchen vanuit je Hart video in je mailbox.