Referentie Petra Jacobi - coach voor de startende ondernemer - Emmy Alberts

Starters Coaching - Starters Support pakket

Als startende ondernemer merkte ik dat ik wel wat hulp kon gebruiken. Ik vond het namelijk erg spannend om de stap naar een eigen praktijk te zetten en ik wist niet goed hoe ik dit allemaal moest aanpakken. 
.
Ik heb voor Petra als startercoach gekozen, omdat haar positieve en rustige uitstraling mij gelijk aanspraken. Doordat ze haar eigen ervaring met angst en burn-out deelde, voelde ik mij gelijk op mijn gemak om ook mijn kwetsbaarheden te delen. Haar ontspannen en open houding zorgde ervoor dat ik mezelf toestemming kon geven om deze opstart niet alleen te hoeven doen. En daar ben ik na dit halfjaar nog steeds erg blij mee!
.
Petra liet mij steeds zien welke goede stappen ik allemaal aan het zetten was, waardoor ik meer in mezelf ging geloven en daardoor weer nieuwe stappen durfde te zetten. Ze is erg goed in empoweren!
.
Daarnaast vond ik het prettig dat Petra de chaos in mijn hoofd wist te structureren en mij liet inzien wat op dat moment echt belangrijk voor mij was om te doen. Na elke coachsessie voelde ik meer helderheid en positieve energie om weer verder te kunnen met de volgende stap.
.
Petra helpt je met de juiste vragen te ontdekken wat je belangrijk vindt. Ze geeft je rust en ruimte, waardoor je zelf je eigen tempo kunt bepalen in de opstart van je bedrijf. Ook kan ze je helpen met alle praktische zaken rondom een eigen bedrijf. Ik kan het iedere startende ondernemer aanraden!
.
Emmy Alberts | ACT-Coach & Trainer

 
 
 
Referentie Petra Jacobi - coach voor de startende ondernemer

Workshop: Pitchen vanuit je Hart

Petra heeft deze workshop gegeven voor ONS Ondernemersnetwerk Schuytgraaf. De workshop Pitchen vanuit je Hart was niet alleen zinvol voor de startende ondernemers in ons midden. Ook de wat meer 'ervaren' ondernemers hebben deze workshop als zeer waardevol ervaren! Echt een aanrader dus.
.
Al met al een avond die de diepte in ging. Voor sommigen een heldere spiegel van wie je bent en waar je voor staat! Dank je wel Petra!
 
Roy van Mechelen | Mijn Architect
.
.
Referentie Petra Jacobi - coach voor de startende ondernemer - Familie van der Sluis

Online Training - Stap voor Stap naar Ondernemerschap

Mijn motivatie voor deelname aan dit online programma was mijn behoefte aan ondersteuning bij het uitbouwen van mijn eigen praktijk. Ik ben zeker tevreden over de online training. De videolessen hebben mij inzicht in de verschillende aspecten van het ondernemerschap opgeleverd en hoe ik dit kan toepassen op mijn praktijk.

De training heeft mij tot nu toe grotendeels geholpen bij het starten van een eigen bedrijf. Om werkelijk te starten met mijn bedrijf heb ik persoonlijk nog iets meer tijd nodig. Wel vind ik de video's uit de training erg interessant en blijf ik het prettig vinden om deze af en toe terug te kijken.

Ik waardeer de inhoud en vormgeving van de complete online training met een 9. Ik beveel 'Stap voor Stap naar Ondernemerschap' absoluut aan andere startende ondernemers aan, omdat het verschillende onderdelen van ondernemerschap omvat en het praktische tools biedt om mee aan de slag te gaan.

Utsav van Hove - Inner Buddha
Referentie Petra Jacobi - coach voor de startende ondernemer

Workshop: Pitchen vanuit je Hart

Petra vertelt in deze workshop enthousiast en duidelijk hoe je jezelf als startende ondernemer het beste kunt presenteren aan potentiële partners en klanten, zodat je niet alleen een goede indruk op hen maakt, maar tegelijkertijd ook dicht bij jezelf blijft. Iedereen zou haar emotie in een elevator pitch eigen moeten maken.

Chris Müller, C.M. Sales & Promotions

.
.
Referentie Petra Jacobi - coach voor de startende ondernemer - Familie van der Sluis

Promotievideo

"Wij als zijn als eigenaren van het familiehuis in Duitsland ontzettend tevreden over de professionele promotievideo die Petra voor ons heeft gemaakt. Nadat de verhuringen van ons vakantiehuis wat terugliepen, blijkt een promotievideo een ideaal medium te zijn om ons product opnieuw bij potentiële huurders onder de aandacht te brengen. 

Het filmpje is eenvoudig door te sturen naar vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden. Het leent zich uitstekend voor het bereiken van ons publiek. We zijn trots op ons vakantieverblijf, alsmede op de prachtige promotievideo.

Dit filmpje zorgde al binnen een week na oplevering voor een nieuwe stroom verhuringen. Een geweldig resultaat! En dat terwijl we de promotie ervan nog moeten starten. Wij kunnen het iedereen aanraden."  

Familie van der Sluis - Vakantiehuis Duitsland

.

.
Referentie Petra Jacobi - coach voor de startende ondernemer

Workshop: Pitchen vanuit je Hart

'Pitchen vanuit je hart' is een praktische en mooie workshop die je helpt om je eigen pitch nog krachtiger kan maken. Petra's begeleiding en benadering vond ik heel prettig en uitnodigend. Het heeft mij op een goede manier aan het denken gezet. Dank je wel, Petra!
 
Anneke Wezeman, Praktijk Puntenslijper
.
.
Referentie Petra Jacobi - Coaching, online training en marketing support voor de startende ondernemer

Starters Coaching & Website Development

Voor mij was en is het starten van een eigen onderneming helemaal nieuw.
Wat ik ervaren heb in de begeleiding van Petra is dat zich goed afstemde op mijn wensen. Dat ze meegaat in mijn tempo en mij daardoor heel nauwkeurig begeleidde in het proces. Ze vertraagde mijn tempo, wanneer ik verkrampt was doordat ik mezelf onder teveel druk zette. Op een ander moment stimuleerde ze mij om opnieuw een volgende stap te zetten.

Ik heb haar als zeer laagdrempelig ervaren. Ze is liefdevol en zeer geduldig aanwezig. Daarnaast waardeer ik haar deskundigheid in het starten van een eigen onderneming. Ze weet wat daarbij komt kijken. Het resultaat is voor mij dat ik nu een prachtige website heb en dat de eerste klanten zich al via de site aanmelden.

Sylvia van der Laan, Traumatherapie & Mindfulness

.

Referentie Petra Jacobi - coach voor de startende ondernemer - Mirjana Scheepens

Video Pitch

Ik koos voor een Video Pitch, omdat je in korte tijd iets van jezelf kunt laten zien. Mijn potentiële klanten krijgen er sneller een gevoel bij dan bij het lezen van de tekst op mijn site, denk ik. In een video krijgt iemand een indruk en een gevoel van mij als persoon, dat is belangrijker nog dan de producten die aangeboden worden. Je wil bij iemand waarvan je iets koopt een goed gevoel krijgen. Tenminste dat geldt voor mij.
.
Daarom koos ik voor het opnemen van een Video Pitch, ook al vond ik het heel spannend. Ik kwam terecht bij Petra, omdat ze mij een veilig gevoel geeft en ze me met eindeloos geduld aanmoedigde om het beste uit mezelf te halen. En ook al ben ik niet zo camera verlegen.... met de videocamera op me gericht, werd ik toch even heel zenuwachtig! Haar aanmoediging had ik echt wel even nodig.
.
Petra adviseerde, stelde vragen en bemoedigde, waardoor ik uiteindelijk een Video Pitch heb waarop je mij als persoon ontmoet. Kwetsbaar, open en sensitief.  

Mirjana Scheepens - Larimares Art

.
.

Online Training

De D.A.R.E. to Start-training heeft mij plezier gegeven in het ontdekken van mijn ondernemerskant. Het was erg leuk om de aan de hand van de lessen van Petra te beseffen wat ik al heb gedaan en wat ik nog te doen heb als ondernemer goed beslagen ten ijs te komen.

Marsja, toekomstig ondernemer.

 

Referentie Petra Jacobi - coach voor de startende ondernemer

Coaching & Online Training

Ik had gelijk bij onze eerste ontmoeting al een goed gevoel bij Petra. Woorden die voor mij bij Petra als persoon en professional horen zijn: vertrouwen, warmte, veiligheid. Ook in de vervolgcontacten die we daarna gehad hebben via de mail vind ik haar warme belangstelling en steun heel prettig.

Ans van Erve, Hidio

 

Referentie Petra Jacobi - coach voor de startende ondernemer

Workshop: Pitchen vanuit je Hart

Petra is volgens mij een echt gevoelsmens die je aanmoedigt je open en sensitief op te stellen. Dat is een onmisbare eigenschap voor ieder mens omdat het je dwingt kritisch te zijn op jezelf en op een positieve manier aan jezelf te werken. Het zorgt voor nieuwe impulsen in zowel je persoonlijke als professionele omgeving.
.
Het werkt erg verhelderend als je vanuit het hoofd in een keer overstapt naar het vanuit je hart pitchen. Ik kan het iedereen aanbevelen een keer te doen en je in dit proces mee te laten nemen door een enthousiaste en bevlogen Petra
.

Ariel Daniëls

 

.

.

Kwaliteiten

die

40 andere

referenten

aan

Petra Jacobi

toekennen

Referenties Petra Jacobi - kwaliteiten die anderen aan Petra Jacobi toekennen

Ontvang GRATIS het A4 Stappenplan voor Startende Ondernemers.