Zelf een website maken

geplaatst in: Marketing | 0

Zelf een website maken, 8 effectieve tips

Zelf een website maken - 8 effectieve tips

Wil jij ook geld verdienen met je website?

Een van de grootste uitdagingen bij het zichtbaar maken van jouw bedrijf is een website maken. Je kunt deze klus natuurlijk uitbesteden aan iemand die er verstand van heeft, maar je kan ook zelf een website maken. Een gebruiksvriendelijk programma hiervoor is WordPress.

.

Zelf een website maken? Let hier op...

Zelf een website maken
-  TIP 1  -
.

Let op Google vriendelijkheid. WordPress websites zijn standaard Google vriendelijk. Dit beïnvloedt je ranking in de zoekresultaten op een positieve (bij een Google vriendelijke site) al dan niet negatieve manier (bij een niet Google vriendelijke site).
.

Zelf een website maken
-  TIP 2  -
.

Let er op dat je website overzichtelijk is en een heldere structuur heeft voor de gebruiker (en voor google) anders ben je minder zichtbaar via zoekmachines. Bezoekers van je website haken ook sneller af op een onoverzichtelijke structuur.
.

Zelf een website maken
-  TIP 3  -
.

Let op dat je website mobile responsive is. WordPress websites zijn over het algemeen standaard mobile responsive. Als dit niet het geval is, toont Google je website niet of veel lager in de zoekresultaten.
.

Zelf een website maken
-  TIP 4  -
.

Let op duidelijkheid. Is het voor de bezoeker van jouw website duidelijk met wie of wat ze te maken hebben. Is dit niet duidelijk dan haken ze af en ben je een potentiële klant kwijt. 
.
.

Zelf een website maken
-  TIP 5  -
.

Let op dat de inhoud van je website relevant is. Een mooie site alleen is niet voldoende, sterker nog, het uiterlijk van je site is ondergeschikt aan de inhoud. Natuurlijk werk het wel mee als je website naast relevante informatie ook nog eens prettig is om naar te kijken, waardoor jouw doelgroep zich er makkelijker thuis voelt, maar je vergroot niet alleen je zichtbaarheid met een mooie website.
.

Zelf een website maken
-  TIP 6  -
.

Let op de toegankelijkheid van je wordpress website. Maak het jouw bezoeker zo gemakkelijk mogelijk om contact met je op te nemen.
.

Zelf een website maken
-  TIP 7  -
.

Zorg op jouw website voor een duidelijke call to action, zodat bezoekers begrijpen wat er van ze wordt verwacht. 
.

Zelf een website maken
-  TIP 8  -
.

Wanneer je kiest voor niet zelf een website maken, maar de eerste opbouw van je site uit te besteden aan een web developer, let er dan op dat je wel zelf gemakkelijk je inhoud kunt wijzigen en aanvullen als dat nodig is. Het is prettig als niet voor elke agendawijziging afhankelijk bent van iemand anders. Zo houd je je website ook het gemakkelijkst actueel.
.

Liever niet zelf een website bouwen, maar dit proces uitbesteden?

Zie je het zelf een website bouwen niet zo zitten, ben je vastgelopen in het ontwikkelproces, of levert je huidige website te weinig bezoekers op? Dan kan het zinvol voor je zijn om je site te restylen of misschien wel helemaal opnieuw op te bouwen.
.
Denk je nou, OMG wat een klus!!! Schakel dan hulp in. Ik help je met liefde en plezier om van jouw website een mooie, heldere, resultaatgerichte, nieuwe WordPress website te maken.

Ik maak met plezier een WordPress website voor je

  • Ik stem de opmaak en vormgeving helemaal af op jouw wensen en mogelijkheden.
  • De inhoud qua tekst en foto's kan je zelf aanleveren of deels of geheel door mij laten schrijven. Ik verwerk hierin je SEO optimalisatie en gebruik dit om jouw website inhoudelijk van de juiste content te voorzien, niet alleen in tekst maar ook in beeld. Hiermee verzorg ik optimale relevantie voor Google, waardoor je gemakkelijker gevonden word in Google.
  • Ik zorg voor heldere calls to action
  • Ik zorg voor heldere contactbuttons.
  • Alles in combinatie met jouw wensen en verwachtingen.

.

zelf een website maken

.
.

Mijn werkwijze is uniek door de persoonlijke benadering. 
Ik leer je graag wat beter kennen als persoon en ondernemer.
Hierdoor kan ik een website voor je maken die heel dicht staat bij wie jij bent.
Je bedrijf krijgt hierdoor een authentieke, betrouwbare uitstraling.
Uiteindelijk heeft dat waarde voor jouw klant en dus ook voor jou.

.

Bepaal zelf je budget

Een goede wordpress website hoeft niet duur te zijn. Als je een bepaald budget ter beschikking hebt, overleggen we samen wat ik voor je betekenen en wat je zelf kunt doen. Mijn werkwijze is gericht op het stimuleren van je zelfredzaamheid, maar ik help je natuurlijk daar waar nodig. 
.
Ik zet het grote geheel voor je op, of ik help je verder op punten waarop je bent vastgelopen. Daarna kan je zelf verder aan de slag met eventuele wijzigen doorvoeren of veranderingen aanbrengen aan je website. Don’t worry ik leg het je helder uit (eventueel aan de hand van een instructievideo).
.