Binnenkort je eerste betalende klanten ontvangen?

Als zzp’er vanuit bezieling, gezond en succesvol
je eigen bedrijf opbouwen met Starters Coaching.

Of lees hieronder eerst meer over de resultaten en mogelijkheden.

_Starters Coaching Starten Zonder Stress Arnhem en online

Praktisch

Persoonlijk

Professioneel

Authentiek

Bezield

All-in Starters coaching

Hoe zou het zijn om een business coach te hebben die jou,
je onzekerheden en het ondernemerschap van A-Z begrijpt?

Coaching

Professionele business coaching vanuit persoonlijke verbinding. Elk traject is maatwerk. Afgestemd op jouw doel, vertrekpunt en ontwikkeltempo.

Kennis

Profiteer van all-in kennis rondom startup ondernemerschap, netwerken, zichtbaar zijn, marketing, SEO, verkopen vanuit je hart en nog veel meer.

Ervaring

Leer ondernemen op zielsniveau. Voorbij belemmeringen, angst, onzekerheden of stress. Ik ben zeer ervaren op dit vlak en coach je hier op respectvolle wijze bij.

_Review Starten Zonder Stress | Emmy

Emmy Alberts
ACT Coach

BINNEN 6 MAANDEN HAD IK MIJN EERSTE OPDRACHT

Ik vond het erg spannend om mijn eigen praktijk te starten en wist ook niet goed hoe ik dit moest aanpakken.

Ik heb voor Petra als startercoach gekozen, omdat haar positieve en rustige uitstraling mij gelijk aanspraken. Doordat ze haar eigen ervaring met angst en burn-out deelde, voelde ik mij op mijn gemak om ook mijn kwetsbaarheden te delen.

 • Petra stelt de juiste vragen, waardoor ik ontdekte wat voor mij belangrijk was.
 • Ze bekrachtigde mijn kwaliteiten, waardoor ik steeds meer in mezelf ging geloven.
 • Ze hielp me om de chaos in mijn hoofd te structureren en prioriteiten te stellen.


Na elke coachsessie voelde ik meer
helderheid, zelfvertrouwen en positieve energie om weer verder te kunnen met de volgende stap. Ik kan het iedere startende ondernemer aanraden!

Dit levert Starters Coaching bij Starten Zonder Stress jou op

CONCRETE DOELSTELLING

HELDERE STARTUP STRUCUUR

REALISTISCHE PLANNING

DUIDELIJKE KLANTROUTE

EFFICIËNT OMGAAN MET TIJD, GELD & ENERGIE

GROEIEN VOORBIJ ANGST & ONZEKERHEID

INZICHT IN KWALITEITEN & VALKUILEN

VANUIT BEZIELING AUTHENTIEK ONDERNEMEN

GEZOND PROFESSIONEEL ONDERNEMERSCHAP

_Ondernemerscoach Petra bij Starten Zonder Stress Starterscoach

Petra Jacobi
Starterscoach

Van Burn out naar Business Coach

Op mijn dertigste belandde ik voor de vierde keer in mijn leven in een burn out. Met weinig energie en veel stress en angst, besloot ik definitief uit het reguliere arbeidsproces te stappen en mijn hart te volgen.

Ik heb de afgelopen 10+ jaar een ideaal werkklimaat gecreëerd, waarbinnen ik zonder stress, efficiënt en authentiek kan ondernemen.
Wil jij dit ook? Neem contact met me op om je wensen te bespreken.

Petra stemde zich goed af op mijn wensen, volgde mijn tempo en begeleide het startproces heel nauwkeurig. Ik ervaar haar als liefdevol aanwezig, deskundig en geduldig.
_Review Starten Zonder Stress | Sylvia
Sylvia vd Laan
Traumatherapeut
Petra is een fijne coach. Ze luistert goed en spiegelt heel doeltreffend. Haar Starters Support programma heeft me geholpen bij persoonlijke ontwikkeling en me de juiste focus gegeven om mijn bedrijf te laten groeien.
_Review Starten Zonder Stress | Martin
Martin Koedoot
Webdesigner
Petra geeft goed advies en denkt mee. Ik heb haar Starters Support pakket als top ervaren. Met haar duidelijke praktische instructies kon ik direct aan de slag om mijn bedrijf te starten.
_Review Starten Zonder Stress | Alexandra
Alexandra van Driessen
Eventmanager

starters coaching helpt je te groeien
naar je eigen succes

Business Bezieling Traject

Starters Support Pakket

Business Boost Strippenkaart

*Marketing Support naar keuze:
Profielfoto | Logo design | Autobelettering < 1m | Bedrijfskleding 1 item | Videopitch | Website review.

Vermelde bedragen zijn exclusief 21% Btw 
Termijnbetaling voor Business Bezieling en Starters Support is bespreekbaar. 
Algemene Voorwaarden en privacyverklaring zijn van toepassing.

Gratis kennismaken

De klik met je coach is een belangrijk onderdeel van het totale startproces. Het draagt bij aan:

 • Snellere groei
 • Duurzame ontwikkeling
 • Betere resultaten

Daarom bied ik je een gratis telefonisch startgesprek aan, zodat je vrijblijvend met mij kunt kennismaken. We bespreken dan samen je wensen en mogelijkheden voor starters coaching.

Ik kijk graag met je mee hoe ik een waardevolle aanvulling kan zijn op jouw startproces. Dit is belangrijk omdat jij degene bent die de stappen gaat zetten. Het startproces draait om jou.

Je bent helemaal welkom om vanuit je hart JA te zeggen tegen een coachtraject bij mij. Ik ga je niet pushen of overhalen. 

Heb je interesse in starters coaching? Mail, app of bel me gerust. Je zit nergens aan vast.

Veel gestelde vragen over Starters Coaching

Je bent coach, therapeut of professional in een ander vakgebied. Je wilt als zzp’er je eigen bedrijf starten (of bent al begonnen), maar je ontwikkeling stagneert door:

 • Gebrek aan focus en structuur
 • Je weet niet waar je moet beginnen
 • Onzeker over je eigen vermogen
 • Angst om zichtbaar te zijn
 • Uitstelgedrag, niet op gang komen
 • Geen helder plan van aanpak
 • Missende vaardigheden
 • Een andere oorzaak


Je gunt jezelf succesvol ondernemerschap, maar je weet niet zo goed hoe je dit kunt realiseren. Starters Coaching helpt je om je doelen te realiseren en jezelf als professional te ontwikkelen

.

Dit is afhankelijk van je wensen en mogelijkheden. Laat me gerust weten wat je wensen zijn, dit kunnen we bespreken tijdens het gratis startgesprek. Ik denk vrijblijvend met je mee, welk coachpakket het beste op je wensen aansluit. Kijk daarbij vooral naar wat je wilt dat coaching jou oplevert, zodat je je investering ook terugverdient.


.

 • Je investering in Starters Coaching is aftrekbaar van bedrijfskosten, zodra je je onderneming hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 • Mocht je werken met btw, dan kan je de btw terugvorderen bij je eerste Btw-aangifte.
 • Sinds 2021 is de mogelijkheid om Starters Coaching als scholingskosten mee te nemen in de aangifte inkomsten belasting, vervallen. 
 • Soms is het mogelijk om coaching vergoed te krijgen vanuit je werkgever, als je nog in loondienst bent. Bijvoorbeeld vanuit scholingsbudget of vertrekregeling. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever. Ik werk hier graag aan mee.   

  .

Je bent welkom op elk moment in je startproces, bijvoorbeeld:

 • Als pré starters, bij het vormgeven van je ondernemersdroom, zodat we je droom kunnen omzetten naar een doel met concrete stappen. Ik help je om je bedrijf op te starten.
 • Als startende ondernemer. Je hebt je bedrijfsidee, in grote lijnen, al helder. Ik coach je bij het uitvoeren van je plannen en het efficiënt en gezond opstarten van je bedrijf.
 • Als gestarte ondernemer. Je bent al gestart als ondernemer, maar je bedrijf loopt nog niet zoals je graag zou willen of je hebt specifieke ontwikkelpunten waar je graag coaching bij wilt, zodat je verder kunt groeien. 
 • Als gevestigde ondernemer. Je hebt al een lopend bedrijf, maar je wilt een nieuw product of dienst ontwikkelen of een nieuwe doelgroep aanspreken. In feite start je voor dat product, die dienst of doelgroep opnieuw. Hier kan je uiteraard ook bij coachen.

  Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je wilt weten hoe ik jou kan helpen bij het bereiken van je doel. 

  .

Zowel live als online coaching is mogelijk. We kunnen per sessie afstemmen of je naar de praktijk komt voor een live sessie of dat je graag vanuit huis via Zoom een coachsessie ontvangt.

Live coaching vindt plaats in mijn praktijk in Arnhem-Zuid (Schuytgraaf). Online coaching plannen we via Zoom (of een ander platform als zoom geen optie voor je is).

In geval van verkoudheidsklachten / corona-risico van jezelf of iemand uit je directe omgeving verplaatsen we je live sessie naar een ander moment of zetten we de live coaching om naar online coaching.

Ervaring leert dat online sessies net zo waardevol zijn als live sessies. Ik heb veel cliënten die aan de andere kant van het land of zelfs in het buitenland wonen, waardoor ze sowieso voor online coaching kiezen. De ontwikkeling die zij laten zien is gelijk aan die van cliënten die naar de praktijk komen voor coaching. 

.

Heb jij een vraag die ik nog niet beantwoord heb of wil je ergens over overleggen? Neem vrijblijvend contact met me op.