Petra Jacobi - Starterscoach 

.
Het is mijn verlangen (en mijn missie als starterscoach) om het zelfstandig ondernemerschap voor startende ondernemers zo toegankelijk mogelijk te maken.
.
Dit omdat ik zie dat veel talentvolle vrouwen (en ook mannen) het ondernemerschap nog te zakelijk, te ingewikkeld of te eng vinden en daarom hun ondernemersdroom uitstellen of parkeren. Dat
terwijl ze zoveel te bieden hebben.
.
Ik coach hen stap voor stap, zodat ook zij de mogelijkheid ervaren om op gezonde wijze een eigen bedrijf te starten.


.
LEES MEER OVER MIJ

Waarom ik jou als startende ondernemer kan helpen

.
De vierde burnout was een belangrijk keerpunt in mijn leven... Dat ik in loondienst niet gelukkig was, weerspiegelde in mijn gezondheid. Dit was het zoveelste signaal dat ik een ander pad mocht kiezen. Ik besloot mijn hart te volgen en vanuit passie, gedrevenheid en liefde voor het ondernemerschap al mijn aandacht op mijn coachpraktijk te richten.
.
In mijn eigen tempo profileerde ik mij als Starterscoach. Spannend? Absoluut! De motivatie om ondanks dat toch mijn zichtbaarheid als ondernemer te vergroten, kwam volledig voort uit verlangen. Het verlangen om vanuit mijn passie en ambitie startende ondernemers te coachen en begeleiden bij het werkelijk realiseren van hun eigen bedrijf. Dit leidde tot een heel mooi stap voor stap groeiproces wat mij niet alleen als persoon, maar zeker ook als professional heeft verrijkt.
.
Als Starterscoach kan ik al mijn kwaliteiten bundelen om jou te helpen stralen. Vanuit mijn expertise als audiovisueel journalist ondersteun ik je om jouw zichtbaarheid te vergroten. Vanuit mijn vakkennis en ervaring rondom lichaamsgerichte traumatherapie begeleid ik je in jouw tempo voorbij angst, onzekerheid en stress. Vanuit mijn specialistische kwaliteiten als coach motiveer ik je bij jouw groei als professional.
.
Wanneer je angst voelt, gelooft je lichaam dat er gevaar dreigt. Uit eigen ervaring weet ik hoe angst je kan beperken in je doen en laten en hoe het je groei en ontwikkeling stagneert, wanneer je er volledig gehoor aan geeft. Omdat angst zich in elke vezel van je lijf kan nestelen, werkt het vaak niet om er zomaar overheen te stappen. Het is belangrijk om je hoofd en lijf gerust te stellen.
.
Mijn unieke waarde als Starterscoach is onder andere mijn kennis en ervaring rondom het thema angst. Samen gaan we op zoek naar het vertrouwen in jezelf en het gevoel van innerlijke kracht en wijsheid. Door dat te vergroten verliest de angst aan kracht. Ik werk heel bewust met stap voor stap methodieken, omdat deze jou ondersteunen in het genereren van succeservaringen. Hierdoor ontwikkel je zelf het vermogen om grote drempels te verkleinen en volgende stappen te zetten in jouw ontwikkeling op weg naar jouw doel.
.
Wil jij werkelijk jouw eigen bedrijf realiseren?
Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben als Starterscoach beschikbaar om je te coachen en ondersteunen bij de start en opbouw van jouw eigen onderneming of praktijk. Wil jij Coaching, Training of Marketing Support ontvangen? Neem dan contact met me op

Petra Jacobi Starterscoach voor startende ondernemers

..

Gediplomeerd

Bachelor of Communication

Audiovisueel Journalist

Professional Coach

Lichaamsgericht Therapeut

Bijgeschoold in:

Online Training

SEO Marketing & Sales

WordPress Web development

Verkopen vanuit je Hart

ACT (Acceptance & Commitment Therapy)

 

Als ervaringsdeskundige en expert

op het gebied van Angst & Onzekerheid

weet ik hoe belangrijk het is om jezelf

in je eigen tempo te kunnen ontwikkelen

.

Het meest waardevolle aan coaching is

de ruimte om te sparren met jezelf

in verbinding met de ander