Startup ondernemer worden

| 0
Startup ondernemer worden

STARTUP ONDERNEMER WORDEN

Je eigen bedrijf starten als startup

Denk jij er al een tijdje over om voltijd of deeltijd je eigen praktijk te beginnen? Maak je ondernemersdroom waar door als startup zzp’er vanuit je eigen bedrijf aan de slag te gaan. 

Heb je geen enkele ondernemersachtergrond dan kan de start van je eigen praktijk een behoorlijke uitdaging voor je zijn. Heel veel vrouwelijke professionals haken hierop af. Wat helaas betekent dat zij nooit hun ondernemersambitie vervullen en hun ondernemersdroom eindeloos uitstellen. 

Dat terwijl zij net als jij hele waardevolle kwaliteiten, kennis en ervaring in hun rugzak hebben. Waar ze vele anderen een enorm plezier mee kunnen doen. Mits ze de stap zouden durven zetten om als startup ondernemer aan de slag te gaan. 

  • Ben jij zo’n ambitieuze professional? 
  • Borrelt bij jou het verlangen om een eigen praktijk te starten?
  • Maar heb je geen idee hoe je de start van een eigen bedrijf moet aanpakken?

Ik help startup ondernemers starten zonder stress

Speciaal voor jou ben ik ooit mijn eigen bedrijf begonnen. Ik vind het namelijk oprecht doodzonde als mensen zoals jij hun talenten opzij schuiven. Dit omdat ze vastlopen op de haken en ogen van het ondernemerschap. 

Het is hartstikke logisch dat je als startup ondernemer geen ervaring hebt met het starten en opbouwen van een eigen bedrijf. Ik vind het belangrijk dat de start van je eigen business zo toegankelijk mogelijk voor je is. Zodat jij je zo snel mogelijk kunt richten op dat waar je werkelijk goed in bent. 

Daarom coach en train ik startende ondernemers bij de startup fase van het ondernemerschap. Omdat ik precies weet welke stappen er nodig zijn om je eigen praktijk te beginnen, kan ik je in jouw tempo begeleiden bij het startproces.
.

Het unieke van starters support bij Starten Zonder Stress is dat ik je zowel: 

  • Praktische begeleid, zodat je direct de juiste stappen zet om je bedrijf te starten.
  • Persoonlijk coach, zodat je gaat ondernemen voorbij angsten en onzekerheden.
  • Professioneel ondersteun, zodat je jezelf en jouw bedrijf direct professioneel in de wereld zet.

Help jezelf aan een goede startup

Wil je zelf aan de slag met de startup van jouw onderneming? Dan heb ik nu een superhandig Starten Zonder Stress Handboek voor je, waarin alle belangrijke stappen voor de opstart van jouw praktijk concreet en helder beschreven staan. Inclusief een praktische checklist waar je per onderdeel je voortgang mee kunt registreren. 

Wil je als startup ondernemer Starten Zonder Stress vanuit je eigen vertrouwde omgeving, maar ontvang je wel graag praktische handvatten voor een goede start? Volg dan de online training: Stap voor Stap naar Ondernemerschap. In 12 heldere video’s leg ik je stap voor stap uit wat er nodig is voor de startup van jouw eigen praktijk.

Starters Coaching

Wil je het liefst onder persoonlijke begeleiding aan de slag met een goede startup van jouw praktijk? Kies dan voor Starters Coaching. Samen stemmen we de persoonlijke coachsessies qua intensiteit van het traject helemaal af op je wensen en op jouw tempo. 

Wil je snel van start dan profiteer je met het Starters Intensieve coachpakket zowel van de lessen uit de online training als van persoonlijke Starters Coaching, zodat je binnen korte tijd als startup ondernemer je eerste betalende klanten kunt ontvangen. 

Ga jij liever wat rustiger aan van start? Dan is het Starters Support pakket voor jou ongetwijfeld de beste keuze. Je ontvangt dan een half jaar lang Starters Coaching, zodat je als startup ondernemer kunt groeien voorbij de obstakels die je lastig vindt. Ik help je op punten waarop je vastloopt. Leer je ondernemersvaardigheden die je nodig hebt voor een goede start en we maken een praktisch stappenplan voor de startup van jouw bedrijf. 

Praktisch, persoonlijk en professioneel

De rode draad in al mijn diensten en producten is dat je niet alleen maar leert hoe je jouw eigen bedrijf kunt starten, maar dat we ook praktisch aan de slag gaan, zodat je werkelijk de stappen zet die nodig zijn om je eigen bedrijf op te zetten. Door je zowel praktisch als persoonlijk en professioneel te begeleiden, maak ik de startup graag eenvoudig en leuk in plaats van ingewikkeld en stressvol. 

Wil je direct goed van start met je eigen bedrijf? Kijk op de website hoe ik jou daarbij kan helpen of neem direct contact op.