Let's talk business | Blog Starten Zonder Stress

Startup ondernemer worden

Je eigen bedrijf starten als startup

Denk jij er al een tijdje over om voltijd of deeltijd je eigen praktijk te beginnen? Maak je ondernemersdroom waar door als startup zzp’er met je eigen bedrijf aan de slag te gaan. 

 

Startup ondernemer zonder ervaring

Heb je geen enkele ondernemersachtergrond dan kan de start van je eigen praktijk of bedrijf een behoorlijke uitdaging voor je zijn.

Heel veel (met name) vrouwelijke professionals haken hierop af. Wat helaas betekent dat zij nooit hun ondernemersdroom vervullen en hun ondernemersambitie eindeloos uitstellen. 

Dat terwijl zij net als jij hele waardevolle kwaliteiten, kennis en ervaring in hun rugzak hebben. Waar ze vele anderen een enorm plezier mee kunnen doen. Mits ze de stap durven zetten om als startup ondernemer aan de slag te gaan. 

 • Ben jij zo’n ambitieuze professional? 
 • Borrelt bij jou het verlangen om een eigen praktijk te starten?
 • Maar worstel je met de vraag: ‘Hoe start ik een eigen bedrijf?‘ 

 

Startup ondernemer worden zonder stress

Voor jou ben ik ooit mijn eigen bedrijf begonnen. Ik vind het namelijk oprecht doodzonde als mensen zoals jij hun talenten opzij schuiven, omdat het ondernemerschap te ingewikkeld lijkt. 

Het is hartstikke logisch dat je als startup ondernemer geen ervaring hebt met het starten en opbouwen van een eigen bedrijf. Het zou wel heel jammer zijn als je je hierdoor laat tegenhouden om je hart te volgen.

Daarom help ik je als Starterscoach om de start van je eigen bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor je te maken, zodat jij:

 • Zonder twijfel een goede startup ondernemer wordt.
 • Zo snel mogelijk kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. 
 • Vanuit vertrouwen in jezelf je ondernemersdroom kan realiseren. 

 

Waarom ik startup ondernemers coach

Daarom coach en train ik startup ondernemers bij de start en opbouw van een eigen business. Ik weet welke stappen er nodig zijn om je eigen praktijk te beginnen, maar ook waar je bij de startup tegenaan kan lopen.

Om je hierbij te helpen, begeleid ik je in jouw tempo om je bedrijf werkelijk te realiseren. Wanneer je kiest voor een samenwerking met mij als coach, ontvang je:
 

 • Praktische begeleiding, zodat je direct de juiste stappen zet om je bedrijf te starten.
 • Persoonlijk coaching, zodat je gaat ondernemen ondernemen voorbij angst en onzekerheid.
 • Professioneel ondersteuning, zodat je jezelf en je bedrijf direct professioneel in de wereld zet.

 

Zelf van start met het Starters Handboek

Wil je zelf aan de slag met de startup van jouw onderneming? Dan heb ik alvast een handig en zeer praktisch Starten Zonder Stress Handboek voor je.

Hierin staan de 25 belangrijke stappen voor de opstart van jouw bedrijf concreet en helder beschreven, zodat je elke stap direct kan implementeren.

Tevens ontvang je aan het einde van elk hoofdstuk een overzichtelijke checklist waar je per onderdeel je voortgang mee kunt registreren. Zo weet je precies wat je nog te doen staat om goed van start te gaan.

 

Verlang je naar een easy startup als ondernemer?
Bekijk het Starten Zonder Stress Handboek

Online van start met de Starters Training

Wil je als startup ondernemer je eigen bedrijf starten zonder stress? Leren ondernemen vanuit je eigen vertrouwde omgeving, met praktische handvatten voor een goede start.

Dan is de Online Starters Training voor jou ideaal. Hierin ontvang je toegang tot 25 videolessen die je stap voor stap helpen om als startup ondernemer je eigen bedrijf te starten.

De online videolessen corresponderen met de hoofdstukken uit het Starters Handboek, maar dan in videovorm. Afhankelijk van de leervorm die het beste bij past, voor de startup van jouw onderneming, kan je kiezen voor een studieboek en/of videolessen

 

Samen van start met Starters Coaching

Wil je het liefst onder persoonlijke begeleiding aan de slag met een goede startup van jouw praktijk? Kies dan voor Starters Coaching.

 • Ik coach je op punten waarop je vastloopt.
 • Leer je de ondernemersvaardigheden die je nodig hebt voor een goede start.
 • Begeleid je voorbij valkuilen en belemmeringen.
 • Help je aan een praktisch stappenplan voor de startup van jouw bedrijf.

Samen stemmen we de intensiteit van je coachtraject helemaal af op je hulpvraag, je wensen en je ontwikkeltempo.


Geen zorgen ik help je bij het maken van de voor jou beste keuze, zodat je optimaal van je coachtraject profiteert. Je kan hiervoor gratis een Startgesprek bij me aanvragen.

 

Starters Intensive

Wil je snel van start? Met het Starters Intensieve pakket profiteer je zowel van de videolessen uit de Online Starters Training als van individuele Starters Coaching. Deze gouden combinatie helpt je om snel stappen te zetten en jezelf te ontwikkelen als startup ondernemer.

 

Starters Support

Ga jij liever wat rustiger van start? Dan is het Starters Support pakket voor jou wellicht de beste keuze. Je ontvangt dan een half jaar lang Starters Coaching, zodat je als startup ondernemer kunt groeien voorbij de obstakels die je lastig vindt.

 

Starters Boost

Heb je een korte hulpvraag of slecht een klein zetje nodig als startup ondernemer en kan je daarna zelfstandig verder, dan is een Starters Boost pakket een fijne optie om je ondernemerschap mee te beginnen. Bekijk hier de verschillende coachpaketten.

 

Praktisch, persoonlijk en professioneel

Begeleiding bij Starten Zonder Stress is altijd praktisch, persoonlijk en professioneel. Je leert als startup ondernemer niet alleen maar hoe je je bedrijfs klaarstoomt voor je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, maar ook vooral hoe je inhoudelijk je eigen bedrijf start en vormgeeft.

Je gaat direct praktisch aan de slag, zodat je werkelijk de stappen zet die nodig zijn jouw onderneming te realiseren.

Door je zowel praktisch als persoonlijk en professioneel te begeleiden, maak ik de startup graag eenvoudig en leuk voor je in plaats van ingewikkeld en stressvol.

Wil jij als startup ondernemer direct goed van start met je eigen bedrijf? Ontdek op de website hoe ik je daarbij kan helpen.