Goed van start met een Business Coach

geplaatst in: Coaching | 0
Business Coach

Een business coach brengt je verder

Goed van start met een ondernemers coach

  • Wil jij je eigen bedrijf starten?
  • Heb je al een onderneming en wil je jouw bedrijf verder professionaliseren?
  • Of wil je de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten?

Met behulp van een business coach werk je exact aan die punten waarop jij jezelf als ondernemer wilt ontwikkelen.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Zelfstandig ondernemen doe je weliswaar zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Als business coach begeleid ik je bij het zetten van de juiste stappen. Stappen die nodig zijn om jouw bedrijf te starten, op te bouwen en te professionaliseren.

Een business coach daagt je uit om over de toekomst na te denken. Je wordt gestimuleerd om je handelingen af te stemmen op je doelstelling, zodat je ook stappen zet om je doel te bereiken

  • Als business coach leer ik je ondernemersvaardigheden.
  • Help ik je op respectvolle wijze te groeien voorbij belemmeringen en onzekerheden.
  • Je vergroot hierdoor je inzicht en zelfvertrouwen als zelfstandig ondernemer.

Investeren in jezelf

Door te kiezen voor een business coach, zeg je JA tegen jouw ontwikkeling als ZZP’er en neem je jezelf en je bedrijf echt serieus. Door middel van business coaching creëer je draagvlak voor je ondernemersdoelen. Je investeert in mijn expertise, maar in feite investeer je in jezelf.

Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van een business coach

  • Bereik je eerder je ondernemersdoel dan wanneer je zelf het wiel moet uitvinden.
  • Is er meer inzicht en verdieping, waardoor je ontwikkeling groter is.
  • En profiteer je blijvend van de groei die je als persoon en als professional doormaakt.

Wat is een business coach?

Een business coach is een professional coach die zich als heeft gespecialiseerd in het coachen van ondernemers. Ook binnen de doelgroep ondernemers is nog een verdeling te maken. Sommige business coaches richten zich op gevestigde ondernemers. Anderen werken het liefst met high end ondernemers die als doel hebben om mega veel omzet te genereren.

Mijn hart ligt bij een ander segment ondernemers. Ik heb me gespecialiseerd in het coachen van startende ondernemers. Dit omdat ik zie dat heel veel potentiële ondernemers niet goed weten hoe ze een eigen praktijk of bedrijf moeten starten en daardoor niet aan het zelfstandig ondernemerschap beginnen. Dat vind ik echt doodzonde.

Ondernemen is een vak apart, maar jij bent een expert binnen je eigen vakgebied en je verdient de mogelijkheid om je specialisme als zelfstandig ondernemer in de wereld te zetten. Daarom help ik juist de startende ondernemers en heb ik mezelf als business coach gespecialiseerd in Starters Coaching.

De toekomst begint vandaag

Wil jij als potentieel ondernemer straks de mogelijkheid kunnen creëren om een ton of meer aan omzet te genereren op jaarbasis, dan zal je wel eerst moeten starten. Daar help ik je graag bij.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.