Let's talk business | Blog Starten Zonder Stress

GOed van start met een Business Coach

Een business coach brengt je verder

  • Wil jij je eigen bedrijf starten?
  • Heb je al een onderneming en wil je jouw bedrijf verder professionaliseren?
  • Of wil je de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten?


Wanneer je ervoor kiest om samen te werken met een business coach, creëer je voor jezelf de mogelijkheid om exact te werken aan die ontwikkelpunten die je lastig vindt als startende ondernemer.

 

Wat is een business coach?

Een business coach is een ondernemerscoach die zich heeft gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van zelfstandig ondernemers.

Sommige business coaches richten zich op gevestigde ondernemers. Anderen werken het liefst met high end ondernemers die als doel hebben om mega veel omzet te genereren. Weer anderen specialiseren zich in het begeleiden van startende ondernemers.

 

Business coach met een missie 🙂

Mijn hart als business coach ligt bij het coachen van startende ondernemers zoals jij. Ik presenteer mezelf dan ook voornamelijk als Starterscoach. Dit doe ik omdat ik graag zoveel mogelijk ambitieuze professionals de mogelijkheid wil bieden als zelfstandig ondernemer een eigen bedrijf te starten.

Veel professionals met een ondernemersdroom, zien op tegen de complexiteit van het ondernemerschap en durven daarom nooit de stap te zetten om voor zichzelf te beginnen.

Juist voor hen en ook voor andere startup zzp’ers wil ik de start van een eigen bedrijf zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk maken.

Dit door zowel praktisch, persoonlijk als professioneel ondersteuning te bieden, waardoor je als beginnend ondernemer direct goed en gezond van start gaat met je bedrijf. 

 

Je hoeft het niet alleen te doen

Zelfstandig ondernemen doe je weliswaar zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Als business coach begeleid ik je bij het zetten van de juiste stappen. Stappen die nodig zijn om je eigen bedrijf te starten, op te bouwen en te professionaliseren.

Een business coach daagt je uit om realistisch over de toekomst na te denken. Je wordt gestimuleerd om je handelingen af te stemmen op je doelstelling, zodat je ook de juiste stappen gaat zetten om je doel te bereiken.

  • Als business coach leer ik je ondernemersvaardigheden.
  • Help ik je op respectvolle wijze te groeien voorbij belemmeringen en onzekerheden.
  • Je vergroot hierdoor je inzicht en zelfvertrouwen als zelfstandig ondernemer.

 

Investeren in jezelf

Door te kiezen voor een business coach, zeg je voluit ‘JA’ tegen jouw ontwikkeling als ZZP’er en neem je jezelf en je bedrijf echt serieus. Natuurlijk kan je ook helemaal solitair je eigen bedrijf opzetten met evenzoveel aandacht en energie.

Het is in je eentje alleen veel moeilijker om je uitdagingen aan te kijken, je deadlines te halen, je blinde vlekken te belichten en buiten je comfortzone te groeien.

Mogelijk verval je eerder in uitstelgedrag of laat je je tegenhouden door belemmeringen van angst en onzekerheid, waardoor je eigen bedrijf niet echt van de grond komt.   

Door te starten met een business coach, spreek je in feite het een commitment uit naar jezelf dat je er echt voor wilt gaan. En dat je het direct goed aan wilt pakken. Dat werkt extra motiverend bij het zetten van stappen buiten je comfortzone.

 

Draagvlak voor je ondernemersdroom

Met behulp van business coaching creëer je draagvlak voor je ondernemersdoelen. Je investeert in mijn expertise, maar in feite investeer je vooral in jezelf.

Het mooiste is natuurlijk als je je investering in Starters Coaching zo snel mogelijk kan terugverdienen, waardoor je ook aan jezelf bevestigd ziet dat starten met een business coach je onder de streep geld oplevert.

Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van een business coach:

  • Bereik je eerder je ondernemersdoel dan wanneer je zelf het wiel moet uitvinden.
  • Is er meer inzicht en verdieping, waardoor je ontwikkeling groter is.
  • En profiteer je blijvend van de groei die je als persoon en als professional doormaakt.

 

Vergoot direct je kans op succes met de Goed van Start mini training.
Schrijf je nu gratis in.

Voor wie is business coaching geschikt?

Je bent een enthousiaste professional binnen je eigen vakgebied. Je wilt zelfstandig ondernemer worden of bent net gestart als ondernemer, maar van het ondernemerschap zelf weet je nog niet zoveel af.

Sommige onderdelen zijn nog een beetje abracadabra voor je. Ondernemersvragen die je bezig houden zijn bijvoorbeeld:


Met deze en vele andere ondernemersvragen ben je bij mij op de juiste plek. Als  Starterscoach help ik je o.a. bij het professionaliseren van je ondernemerschap.

Een belangrijke voorwaarde voor een rendabele samenwerking is dat je zelf over voldoende motivatie beschikt om ondernemersvaardigheden bij te leren. Hierdoor vergroot je je kans op succesvol ondernemerschap

 

Ondernemen is een vak apart

Je hoeft geen expert te zijn in het ondernemerschap, maar het is wel heel belangrijk om naast je eigen specialisme ook ondernemerskwaliteiten te beheersen.

Aan het begin van je carrière als zzp’er mis je wellicht nog een stukje zakelijk inzicht of andere ondernemersvaardigheden, waardoor het beoogde succes nog even op zich laat wachten.

Belangrijke vaardigheden die je nog mist, kan je uiteraard bijleren, zodat je jezelf als professional zichtbaar in de wereld kan zetten. Met behulp van een goede Starterscoach leer je op gezonde wijze een levensvatbare onderneming op te bouwen.  

De toekomst begint vandaag

Wil jij als potentieel ondernemer straks de mogelijkheid kunnen creëren om een ton of meer aan omzet te genereren op jaarbasis, dan zal je wel eerst moeten starten. Daar help ik je graag bij.

Snuffel gerust rond op de website om te zien en voelen of dat wat ik aanbied bij je past.

Heb je vragen over business coaching of wil je weten hoe ik je het beste kan helpen bij de start van je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met me op.