Let's talk business | Blog Starten Zonder Stress

Het meest praktische
starten zonder stress handboek 
voor beginnend ondernemers

Starten Zonder Stress Handboek 

Een eigen bedrijf starten als zelfstandig ondernemer vergt behoorlijk wat tijd, energie en aandacht. Je bedrijf beginnen met een efficiënte starters structuur is dan ook een investering die zich gemakkelijk terugverdient.
.
Dit praktische Starten Zonder Stress Handboek is een aanrader voor jou wanneer je een ambitieuze professional of enthousiaste hobbyist bent en je nu of in de toekomst als zzp’er eigen inkomen verdienen wil.

 

In je eigen tempo stappen zetten

Met behulp van de stappen uit het Starten Zonder Stress Handboek leer je in je eigen tempo zelfstandig je eigen business opbouwen. Deze complete startershandleiding is waardevol voor jou wanneer je:
.

  • Pre-starter bent en nog nadenkt over de start van een eigen onderneming.
  • Startende ondernemer bent en graag een heldere structuur ontvangt voor een goede start van jouw bedrijf.
  • Beginnend ondernemer bent. Op zoek naar: ‘Hoe kom ik aan klanten?’ Je hebt nog geen eigen bedrijfsidentiteit, branding, vormgeving en worstelt nog met het invullen van je aanbod in diensten en producten.

 

Verschillende startfases

Het ondernemerschap kent verschillende fases, waaronder een viertal startfases.

  1. Voorbereidingsfase
  2. Startfase
  3. Opbouwfase
  4. Groeifase


In dit Starters Handboek doorloop ik samen met jou elke fase uit het startproces. Je profiteert van al mijn ondernemerskennis en mijn jarenlange ervaringen als ondernemerscoach.
.
Dit ondernemers handboek geeft een helder antwoord op de vraag: ‘hoe start ik een eigen bedrijf?’ Je ontvangt inspirerende starterstips, praktische handleidingen en super handige checklists, waarmee je stap voor stap kunt leren ondernemen.
.
Het Starten Zonder Stres Handboek is geschikt voor elke startup ondernemer, ongeacht in welke fase van het ondernemerschap je je bevindt. Dit praktische Starters Handboek is veel meer dan een boek. Het is een complete zelfstudie gids die het ondernemerschap toegankelijker maakt voor elke startende ondernemer die een eenmanszaak wil beginnen.

 

Profiteer ook van het Starten Zonder Stress Handboek
Lees hier meer over

Zelfstandig je eigen bedrijf starten

Herken je het gevoel dat je graag iets wilt bereiken, maar dat je geen idee hebt hoe je dit kunt realiseren? Voor heel veel startende ondernemers is dit iets waar ze hun ondernemersdroom uiteindelijk op loslaten. Dat is natuurlijk ontzettend zonde.

  • Misschien verlang je ernaar om binnenkort je eigen bedrijf te beginnen (deeltijd of voltijd maakt niet uit)
  • Of ben je misschien al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar weet je niet hoe je jouw bedrijf zichtbaar in de wereld zet.
  • Of ben je zelfs al gevestigd ondernemer, maar wil je een nieuwe doelgroep aanboren of een nieuw bedrijf starten.


Een goede, stevige basis is ontzettend belangrijk voor de levensvatbaarheid van je eigen bedrijf. Zonder gedegen fundament is het echt heel lastig om een business op te bouwen. Hoe creeer je nu zo’n fundament? Daar help ik je bij.

 

Unieke starters blauwdruk

Speciaal voor ondernemers zoals jij, die aan de voet staan van een loopbaan als zelfstandig professional, heb ik deze unieke startup blauwdruk geschreven.

Een complete ondernemers handleiding, waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je een eigen bedrijf start. Alles wat je nodig hebt voor een goede start van jouw eenmanszaak vind je in dit Starten Zonder Stress Handboek.

 

Dit levert het Starten Zonder Stress handboek je op

Dit handboek voorziet je van praktische tips en uitleg hoe je een eigen business opzet, zodat je direct aan de slag kan met implementeren van de de stappen.

Het motiveert je om hierbij je eigen tempo te volgen, zodat je op een voor jou gezonde manier kan leren ondernemen

En het helpt je om je eigen bedrijf direct op professionele wijze in de wereld te zetten, waardoor je veel tijd, geld en energie bespaart.

Hierdoor kan je veel eerder aan de slag kan met het ontvangen van klanten/cliënten, waardoor je jouw investering in dit Starten Zonder Stress Handboek met gemak in veelvoud terugverdient