Let's talk Business!

– BLOG | Petra Jacobi –

in 12 maanden met Business Bezieling je eigen bedrijf opbouwen

Ondernemen op zielsniveau

Uniek jaarprogramma voor startende zzp’ers

Lig jij ’s nachts wakker van de vraag: 

 • Hoe start ik een eigen bedrijf? 

 • Hoe kom ik aan klanten? 

 • Hoe kan ik leren ondernemen? 

 • Hoe word ik daar goed in? 

.
Merk je dat je daar je passie op verliest? En dat je de connectie met jezelf hierin kwijtraakt? Wil je eigenlijk vooral terug naar de verbinding met jezelf, met je essentie? 
.

 • Waarom wil je überhaupt ondernemer zijn? 

 • Wat wil je doen als ondernemer? 

 • Op wie wil je impact hebben?

 • Wie wil je helpen? 

.
.

Business Bezieling Jaartraject

Al die vragen die je dichter bij jezelf brengen, komen aan bod in het Business Bezieling Jaartraject. Deze vragen en nog veel meer. De basis van het Business Bezieling Traject, of ondernemen op zielsniveau zoals ik het ook wel noem, is eigenlijk dat je vooral eerst de connectie met je zelf aangaat. 

Ik help je daarbij, want ik weet hoe lastig dat kan zijn. In de maatschappij zijn we eigenlijk gewend om de hele tijd onszelf voorbij te lopen, dus om achter elkaar door te bewegen en de hele tijd al die prikkels die we om ons heen ontvangen.

.

De weg terug naar jezelf

Onder andere op social media, maar ook gewoon als we buiten zijn en in een bushokje staan. Al die posters en borden met signalen en reclame. Alles wat we zien, alle impressies die we krijgen, halen ons weg bij dat wat we eigenlijk van binnen voelen. De persoon die we van binnen zijn en de ziel die we in ons lichaam hebben. 
.
Dat klinkt misschien een beetje zweverig en zo is het zeker niet bedoeld. Als ik iets niet ben is het zweverig, maar ik ben wel heel open en intuïtief. Ik sta wel in verbinding met alles wat om ons heen is. Dus niet alleen maar met wat we moeten doen aan de praktische kant om een eigen bedrijf te starten. Maar juist ook: 
.

 • Hoe blijf je bij jezelf terwijl je je eigen praktijk start? 

 • Hoe zorg je ervoor dat je op de niet alleen te korte termijn, maar ook op de lange termijn duurzaam kan ondernemen? 
  .

.

Duurzaam ondernemen

Met duurzaam ondernemen bedoel ik dat het goed blijft gaan met jou en dat je bedrijf blijft lopen. Dat er zo wel energie naar je klanten stroomt als dat de energie terug naar jou komt, waardoor je in een voortdurende flow blijft. Waardoor je steeds weer de lemniscaat kan maken van geven en ontvangen, zodat je ook gezond kan blijven.
.
Die verbinding kan je eigenlijk alleen maar creëren wanneer je vanuit jezelf begint, wanneer je bij de essentie begint. De essentie is:
.

 • Wat is jouw zielsmissie? 

 • Wat is datgene wat jij in de wereld wil zetten? 

 • Waarom ben je hier? (Op aarde, in dit lichaam, op deze plek, in dit leven, waar je nu bent?)

 • Wat wil je graag doen in je leven? 

 • Of wat heb je te doen in dit leven?

 • Welke elementen heb jij nodig om binnen je ondernemerschap jouw missie te kunnen leven? Jouw ziels missie te kunnen leven? 

.
.

Ondernemen met Ziel & Zakelijkheid

Dat zijn allemaal dingen waar we samen naar kijken op het moment dat je bij mij in een coach traject stapt. Ik wil je graag begeleiden om het beste uit jezelf te halen.
.
Niet alleen om contact te maken met je ziel en de missie die je daarin voelt als ondernemer, maar ook om op een goede en gezonde manier je praktijk op te bouwen. Hierdoor kan je werkelijk aan de slag kan met het leven van je zielsmissie en kan je de deur openen voor de klanten die bij jou horen en die jij verder kan helpen.
.
.

Een jaar lang 1 op 1 Business Coaching

Daarom heb ik nu voor jou een Business Bezieling Jaartraject gemaakt. In dit jaartraject krijg jij een jaar lang volop mijn persoonlijke aandacht.

Er zit veel één op één ondernemers coaching in. Daarnaast krijg je ook toegang tot de complete Online Starters Training, ontvang je het Starten Zonder Stress Handboek en help ik je bij het opstarten van je marketing
.
Ik begeleid je persoonlijk bij het ontwikkelproces. Zowel bij het maken van het contact met je ziel als hoe ga je dat praktisch vormgeven en gieten in de verhouding van je eigen praktijk en bedrijf? Hoe doe je dat? 
.

 • Hoe ga je op een gezonde manier ondernemen? 

 • Hoe trek je de juiste klanten aan? 

 • Hoe word je zichtbaar? 

 • Hoe blijf je dicht bij jezelf? 

 • Hoe ga je je praktijk invulling geven?

 • Hoe wil jij ondernemer zijn?

 • Hoe kan je daarin gezond blijven? 

.
.

Maatwerk traject voor jou en je business

Ik noem alvast wat elementen die aan bod komen binnen het Business Bezieling Jaartraject. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere dingen die voor jou persoonlijk een belangrijke rol spelen, die we één op één kunnen aanpakken op het moment dat je bij mij een Business Bezieling Traject doet. 

Meer weten over het Business Bezieling Traject?

Waarom een jaarprogramma?

Omdat het sowieso al zeker meestal een half jaar tijd neemt om je eigen praktijk te starten. Als je wil dat dat gelijk op een goede manier gaat, dan kan je meteen met de integratie van bezieling beginnen. Dan heeft het soms ook wat aanloop nodig om contact te maken met wat nou eigenlijk jouw ziel als missie is. 
.

 • Waarom ben je hier?

 • Wat kan je hier doen? 

 • Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Hoe neem je die mee in je ondernemerschap? 

.
.

Ontwikkeling heeft tijd nodig

In het Business Bezieling Jaartraject komen we ook zeker dingen tegen die dat blokkeren belemmeren, in de weg staan. Juist daarom is het fijn om hierbij begeleiding te ontvangen en om wat extra ruimte te hebben. Om echt een heel jaar de tijd te nemen. Zowel voor de opbouw van je praktijk als voor het contact maken met wat er in jou zit en wat echt belangrijk voor je is. 
.
Wanneer je kiest voor een Business Bezieling Traject bij mij kan ik je gedurende het hele jaar één op één persoonlijk begeleiden, zodat ik ook zeker weet dat je stappen gaat zetten, zodat we samen een beetje hand in hand lopen bij de ontwikkeling van jouw praktijk. Dingen die je lastig vindt, die kan je aan mij vragen of aan me voorleggen.
.
.

Begeleiding met Ziel & Zakelijkheid

Ik kan je helpen om een groeiproces te doorlopen en dat heeft gewoon tijd nodig. Dat red je niet met twee sessies en soms red je dat ook niet in een half jaar traject. 
.
De mensen die bij mij een half jaar traject doen, zijn vooral bezig met het opstarten van een eigen praktijk. Komen daar dan toch persoonlijke vraagstukken bij naar voren. Zoals inderdaad, hoe maak ik de verbinding met dat wat belangrijk voor mij is? Dan gaat daar de energie in zitten. Dat is uiteraard ook helemaal prima, maar het gaat af van de tijd die we samen hebben om praktische stappen te zetten rondom het opbouwen van je praktijk of bedrijf. 
.
Daarom past de combinatie van het ontwikkelen van business bezieling en bezieling voor je ondernemerschap het beste in een jaarprogramma. Dan is er echt ruimte genoeg om aan beide aspecten aandacht te schenken. 
.
.

Extra voeding voor je ziel

In dat jaar heb je naast 1 op 1 coaching ook volop toegang tot de Online Starters Training, waarin echt alle praktische stappen staan die jij nodig hebt om je eigen praktijk op te bouwen. Doordat je ook regelmatig contact met me hebt, haal je zowel het optimale uit de online begeleiding als uit het coachtraject.
.
Hoe kom ik nu verder?
Juist daarbij begeleid ik je. 

 • Ik weet zeker dat je dingen tegenkomt die je spannend vindt. 

 • Ik weet zeker dat je dingen tegenkomt die je nog nooit eerder hebt gedaan of waarvan je niet goed weet hoe je het kan doen.

 • De kans is groot dat je ook vaardigheden mist die je nog mag ontwikkelen als beginnend ondernemer. 

En ook daar kan ik je bij helpen. 
.
.

Intuïtieve coaching

Ik ben zelf best wel spiritueel ingesteld, in die zin, ik sta heel erg open. Ik ben van nature veel in contact met mijn intuïtie. Ik ben ook volop in contact met wat klopt in de dynamiek en wat klopt systemisch gezien, wanneer ik in contact ben met jou. 

 • Welke keuzes maak je?

 • Wat klopt voor jou? 

 • Waar stroomt de energie en waar niet?

 • Hoe ga je je zielsmissie omzetten tot een tastbare dienst of product?

 • Etc. 

.
Daar coach ik je bij. En waar dat van toepassing is, zal ik mijn inzichten zeker met je delen, maar ik check altijd wat klopt voor jou. Jij bepaalt je eigen koers. Ik ben er om je het ondernemersvak te leren, je te inspireren en motiveren.
.
Samen kunnen we ontdekken hoe jij het beste uit jezelf kan halen, terwijl je in balans blijft. Waardoor je het ook leuk blijft vinden om te ondernemen. Want het is best een pittige job om je eigen bedrijf te starten. Of je dat nu deeltijd of voltijd doet. 
.
.

Starters Handboek waardevolle bonus

Daarnaast krijg je ook mijn Starten Zonder Stress Handboek, zodat je ook de praktische kant van het beginnend ondernemerschap helemaal in theorieën uitgeschreven krijgt. Inclusief checklist bij elk hoofdstuk.
.
De hoofdstukken uit het boek corresponderen met de videolessen uit de Online Starters Training. Daardoor heb je zowel een visueel beeld als een studieboek. Je hoort me de informatie een keer tegen je zeggen en je kan het nog eens teruglezen in het Starters Handboek. Waarbij je dus ook de checklist kan gebruiken om het zo optimaal mogelijk voor jezelf te implementeren. 
.
.

Praktisch, persoonlijk en professioneel

Als je al die stappen kan zetten en we gaan ook nog samen aan de slag met: ‘Hoe kan je dichtbij jezelf blijven en vanuit bezieling ondernemen?’ Dan ga je echt een fantastisch mooie praktijk opzetten en een heel mooi bedrijf starten. En dan ga je precies die klanten aantrekken die bij jou passen. 
.
Ik ga je ook helpen om op praktische wijze je eigen bedrijf in te richten, zodat het voor jou klopt wat je aanbiedt en zodat de bedragen die je vraagt ook corresponderen met de energie die je geeft of de tijd die je investeert. En dat het ook klopt voor jouw klant zodat ze ook werkelijk bij je komen. Al die dingen en nog veel meer, daar ga ik je bij helpen. In het Business Bezieling Jaartraject. 
.
.

 

Maandelijks Business Coaching

Daarin zit sowieso elke maand een één op één coach gesprek. Bij voorkeur bij mij in de praktijk, omdat we dan toch iets meer met de energie kunnen werken. Maar is dat voor jou niet mogelijk of te ver weg? Of vind je het prima om het online via Zoom te doen? Dan is dat ook helemaal oké. 
.
Daarnaast is er ook nog extra ondersteuning in de vorm van een strippenkaart voor e-coaching. Heb je tussendoor vragen of wil ik weten hoe het met je gaat? Dan zullen we elkaar appen of dan bellen we even kort. Dat kan allemaal. Ik ben er voor jou en jij hoeft dit proces dus niet alleen te lopen.
.
.

Zelfstandig maar niet alleen

Zelfstandig ondernemen doe je weliswaar zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Het helpt je om mensen om je heen te verzamelen die het beste in jou naar boven halen, zodat jij de beste versie van jezelf kan worden en de meest gelukkige versie van jezelf kan zijn. Zeker binnen het ondernemerschap, maar ook in je leven natuurlijk. 
.
Ik heb voor het Business Bezieling Jaartraject, vanwege de intensiteit van het programma maximaal drie plaatsen beschikbaar. Misschien wel voor jou, als jij voelt: Dit is wat ik wil. Ik wil persoonlijke ondernemers coaching om helemaal vanuit mijn eigen essentie mijn praktijk of bedrijf op te bouwen. 
.
.

Waarom kiezen voor een Business Bezieling Traject? 

Omdat ik je in eerste instantie help om de verbinding met jezelf te maken. Dit is de belangrijkste verbinding die je kan maken in het leven en in je praktijk. Als je deze verbinding loslaat, kom je eigenlijk nergens, want je neemt jezelf mee naar een plek waar jij niet meer bent.
.
Als je vanuit daar moet gaan werken om aan klanten te komen en vanuit daar moet gaan werken om omzet te draaien, dan wordt dat heel moeilijk. Dat kost je heel veel energie en je krijgt weinig terug. 
.
Ik help je om eerst de verbinding met je zelf te maken, te voelen wat jouw essentie is, wat jij belangrijk vindt in het leven en van daaruit open te gaan en van daaruit je angsten los te laten op een manier die bij jou past, waarop jij dicht bij jezelf kan blijven. 
.
.

Actieve professionele begeleiding

Dus ik hou je ook echt in de gaten om te zien of de stappen die je zet nog bij jou passen en of je nog steeds in verbinding bent met jezelf, zodat je niet over je grenzen gaat en waardoor je ook niet weg stapt bij jezelf, maar waardoor je echt bij jezelf kan blijven en van daaruit opengaan en contact maken met jouw ideale klant en beschikbaar zijn voor jouw ideale klant. 
.
Dan kunnen er zoveel mooie dingen gebeuren en dan ga je zo’n leuke praktijk of bedrijf opbouwen. Iets wat helemaal bij jou past. Krijg je zoveel plezier in het ondernemen en word je zo’n fijne versie van jezelf als professional en als persoon. Dat is wat ik jou gun!
.
.

Gun jezelf een Business met Soul

Als jij jezelf dat ook gunt, laat het mij weten door gewoon een vrijblijvend startgesprek aan te vragen. Geef aan dat je interesse hebt in het Business Bezieling Traject. Dan maken we een belafspraak en dan hebben we het er gewoon over. Een oriënterend startgesprek kost je niks en je die zit nergens aan vast. 
.
.

Vrijblijvend sparren over jouw toekomst?

Laten we samen sparren en kijken waar de energie stroomt en of dit een traject is wat bij jou past. Wat mij betreft ben je helemaal welkom en help ik je graag bij het met bezieling opstarten van een prachtige praktijk. Ik hoor je graag! Neem contact op

_Ondernemerscoach Petra Starten Zonder Stress Online Business Coach Starterscoach

Mijn naam is Petra Jacobi. Starterscoach voor beginnende ZZP’ers zoals jij. Ook wel ondernemerscoach of business coach genoemd.

Ik help je stap voor stap bij het voorbereiden, starten en opbouwen van je eigen bedrijf, zodat jij gezond, professioneel en succesvol kan leren ondernemen.

Zelfstandig ondernemen
doe je weliswaar zelf,
maar je hoeft het niet
alleen te doen 

Liefs, Petra

Contact Starten Zonder Stress | 06-45 84 83 69
Praktijk voor ZZP ondernemers Coaching & Training in Arnhem en online.