Zichtbaar ondernemen met video marketing

Video marketing is de sleutel naar succes,
waarmee je op professionele wijze
de zichtbaarheid van je bedrijf vergroot. 

Video marketing verhoogt je omzet

Vergroot je Know-Like-Trust factor met effectieve video marketing,
waardoor bezoekers eerder klant bij je worden.

Naamsbekendheid


Wanneer je als ondernemer gebruikt maakt van video's om je diensten, producten, missie of visie te verduidelijken, vergroot je op zeer effectieve wijze je naamsbekendheid.

Helderheid


Met video marketing kan je je boodschap heel helder en concreet overbrengen. De kijker kan zien en horen wat je wilt overbrengen. Hierdoor ontstaat een helder beeld over je aanbod.

Know-Like-Trust


Door video marketing in te zetten , geef je belangstellende de gelegenheid jou en of je producten alvast wat beter te leren kennen Kennismaking via video verhoogt je bekendheid en betrouwbaarheid.

Krachtig medium


Hoe zou het voor je zijn om je boodschap rechtstreeks te kunnen delen met belangstellenden? Wanneer je als ondernemer slim gebruik maakt van bedrijfsvideo's, kan je deze kracht aanwenden.

Social Sharing


Bedrijfsvideo's zijn gemakkelijk deelbaar via social media. Video marketing kan een flinke boost geven aan je business. Maak je hier nog geen gebruik van? Ik coach je op respectvolle wijze over de drempel.

Call to action


Wat wil je bereiken met je video? Als je het doel helder hebt, stem je de inhoud van je video daar op af. Video marketing leent zich heel goed voor het brengen van een boodschap of het aanzetten tot actie.

Wil jij je zichtbaarheid vergroten?

Of lees hieronder eerst meer over video marketing.

Voor wie is video marketing?

Video marketing is een krachtige manier om je diensten of producten onder de aandacht te brengen voor elke ondernemer.

 • Ben je startende zzp ondernemer?
 • Wil je je zichtbaarheid vergroten?
 • Je naamsbekendheid verhogen?
 • Je Know-Like-Trust factor versterken?
 • Meer potentiële klanten bereiken?
 • En meer omzet genereren?


Het aanbod op deze website is nauwkeurig afgestemd op het vergemakkelijken van je ontwikkelproces als startende ondernemer.

Maak video's zonder stress

Vind je het super spannend om je zichtbaarheid als ondernemer te vergroten, maar wil je wel graag de hiernaast geschetste doelen bereiken? 

Door een unieke combinatie van audiovisuele journalistiek, professionele starters coaching en lichaamsgerichte therapie, begeleid ik je op respectvolle wijze bij jouw groeiproces.

Kies voor een video marketing pakket bij Starten Zonder Stress wanneer je begeleiding wilt bij het ontwikkelen, opnemen en/of afmonteren van jouw unieke bedrijfsvideo.

Een unieke ontmoeting

Wanneer je kiest voor een samenwerking met mij als starterscoach voor het maken van je video’s:

 • Help je jezelf en je bedrijf om zichtbaar te worden voorbij drempels van angst en onzekerheid.

 • Leer je hoe je effectief video’s kan opnemen, waarin je helemaal je authentieke zelf kan zijn.

 • Je geeft je ideale klant de mogelijkheid op een unieke online ontmoeting met jou, waardoor ze je alvast wat beter leren kennen.

DOODLE VIDEO

– video marketing pakket –


Informatieve animatie video bestaande uit live tekeningen, tekst en muziek. Aanbevolen lengte maximaal 60 seconden. Het Doodle video marketing pakket bevat:

FOTO-VIDEO

– video marketing pakket –


Een inspirerende of informerende foto-video met je eigen afbeeldingen. Aanbevolen lengte maximaal 60 seconden. Het Foto-video marketing pakket bevat:

VIDEO PITCH

– video marketing pakket –


Laat jezelf zien in een stralende video pitch of bedrijfsvideo, zodat potentiële klanten je direct een beetje beter leren kennen. Lengte maximaal 90 sec. Dit pakket bevat:

bedRIJFSvideo reviews

Je wil bij iemand waarvan je iets koopt een goed gevoel krijgen. Tenminste dat geldt voor mij. Daarom koos ik voor het opnemen van een Video Pitch, ook al vond ik het heel spannend.

Ik kwam terecht bij Petra, omdat ze mij een veilig gevoel geeft en ze me met eindeloos geduld aanmoedigde om het beste uit mezelf te halen.

Petra adviseerde, stelde vragen en bemoedigde, waardoor ik uiteindelijk een Video Pitch heb waarop je mij als persoon ontmoet. Kwetsbaar, open en sensitief.
_Review Starten Zonder Stress | Mirjana S
Mirjana Scheepens
ZZP | Unveil Your Sparkle
Wij als zijn als eigenaren van het familiehuis in Duitsland ontzettend tevreden over de professionele promotievideo die Petra voor ons heeft gemaakt.

Nadat de verhuringen van ons vakantiehuis wat terugliepen, bleek een promotievideo een ideaal medium te zijn om ons product opnieuw bij potentiële huurders onder de aandacht te brengen.

Het filmpje is eenvoudig door te sturen en leent zich uitstekend voor het bereiken van ons publiek. We zijn trots op ons vakantieverblijf, alsmede op de prachtige promotievideo.

De foto-video zorgde al binnen een week na oplevering voor een nieuwe stroom verhuringen. Een geweldig resultaat! We kunnen het iedereen aanraden.
_Review Starten Zonder Stress | Familie vdS
Familie van der Sluis
Eigenaren vakantiewoning Zum Swanenteich DE

Vraag en antwoord

Heb je niet direct een voorkeur, dan kan je altijd aan mij voorleggen wat je wensen zijn met betrekking tot het doel van je video en het beoogde resultaat.

Ik denk uiteraard graag met je mee, welke video vorm daar het beste bij past.

Denk zelf alvast na over het volgde:

 • Waarom wil je een bedrijfsvideo opnemen of laten maken?
 • Wat is het doel van je video?
 • Voor wie is de video bedoeld?
 • Waar ga je de video gebruiken/vertonen?
 • Welk resultaat wil je dat de video jou straks oplevert?


.

Alles is mogelijk. De aanbevolen lengtes voor de video marketing producten zijn richtlijnen. Het aller belangrijkste om je video interessant te houden voor je publiek is de waarde van de inhoud. 

 • Is het interessant genoeg om te blijven kijken?
 • Is de boodschap duidelijk?
 • Kan het korter zonder afbreuk te doen aan de helderheid? Maak je video dan korter. 


Voor de lengte en inhoud is het doel van de video belangrijk. De basis van een promotievideo is vaak kort en kracht. Een informatieve video of een persoonlijke kennismaking mag best wat langer zijn. 

 

Wensen en mogelijkheden bespreken

Maak gerust je wensen bij mij kenbaar. De vermelde tarieven zijn indicatief en gelden voor de basis zoals weergegeven op deze pagina.

Aanvullingen, extra wensen of langere video’s behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor geldt een meerprijs die we vooraf zullen bespreken en vaststellen. Ik werk hiervoor op basis van een offerte, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Je mag van mij verwachten dat ik met je meedenkt over het beste resultaat en een zo effectief mogelijke video. Als een korte video beter bij je doelstelling past dan een langere video, zal ik je hierin voorzien van passend advies. Prijs is voor mij ondergeschikt aan het beste resultaat voor jou en je business. 

 

Geen zorgen. Dit komt heel vaak voor en is ook heel logisch. Soms gaat het gewoon helemaal in tegen oude overtuigingen en patronen die je hebben geholpen te overleven.

Ik stel je sowieso op je gemak wanneer je voor een video marketing pakket bij mij kiest.

 

Extra begeleiding

Mocht je meer begeleiding op prijs stellen, ben je altijd welkom om rondom het vergroten van je zichtbaarheid aanvullende Starters Coaching aan te vragen, zodat ik je persoonlijk kan begeleiden bij:

 • Het overwinnen van je angst rondom zichtbaar zijn.
 • Vergroten van je zelfvertrouwen 
 • Het formuleren van je pitch
 • Leren Pitchen vanuit je Hart
 • Authentiek zichtbaar zijn
 • Kiezen van effectieve netwerkvormen.

 

Starters Coaching

Voor aanvullende Starters Coaching gelden de tarieven zoals vermeld op de betreffende pagina.

Afhankelijk van je hulpvraag kan een Starters Boost pakket soms al voldoende zijn om je op weg te helpen je zichtbaarheid als ondernemer te vergroten.


.

Er is heel veel mogelijk op het gebied van video marketing.

Heb jij een vraag die ik nog niet beantwoord heb of wil je ergens over overleggen? Neem gerust contact met me op.

_Ondernemerscoach Arnhem en online | Petra Starten Zonder Stress Online Business Coach Starterscoach

Petra Jacobi | Starterscoach

06-45 84 83 69

contact@startenzonderstress.nl

Praktijk in Arnhem Zuid (Schuytgraaf)


Best bereikbaar via app of mail. 
Tijdens coachsessies staat mijn telefoon uit.
Laat gerust een bericht achter met je naam, hulpvraag en telefoonnummer.

Ik reageer doorgaans vrij snel op mail- en app-berichten.
Terugbellen doe ik op werkdagen tussen 11:00 en 19:00.