let’s talk Business - Blog

STARTERS STUCTUUR ONMISBAAR

Heldere starters structuur

Een heldere starters structuur is onmisbaar voor een goede start van je bedrijf. Zonder structuur verdwaal je gemakkelijk in de complexiteit van het ondernemerschap. Je ziet als startende ondernemer al gauw door de bomen het bos niet meer, wanneer je ongestructureerd te werk gaat.

Het aanbrengen van een degelijke starters structuur is geen gemakkelijke opgave. Zeker wanneer je van jezelf weet dat focus en structuur niet je sterkste punten zijn.


Gebrek aan starters structuur

Een gebrek aan structuur kan je binnen het ondernemerschap aardig opbreken. Wanneer je niet weet welke stappen belangrijk zijn bij het opstarten van je bedrijf dan weet je in feite ook niet waar je naar moet zoeken om hier als beginnend zzp’er enige lijn in aan te brengen.

  • Zodat je jouw ondernemersdroom kan realiseren.
  • Als coach of therapeut je eigen praktijk op kan zetten.
  • Of hoe je als professional in een ander vakgebied je eigen bedrijf start.

Zonder structuur is het mogelijk abracadabra voor je en ren je van hot naar her om het allemaal voor elkaar te maken. Hierdoor verlies je heel veel kostbare energie die je, tijdens de startfase van je ondernemerschap, juist zo goed kunt gebruiken voor het opbouwen van je bedrijf. 

 

Verlangen naar succes

Natuurlijk wil je dat jouw onderneming en succes wordt, zodat je kunt doen wat je leuk vindt en daar tevens voldoende inkomen mee kunt verdienen om goed van te kunnen leven.

Je ziet al helemaal voor je hoe je bedrijf er in de toekomst uit zal zien. Je weet wat je wilt neerzetten als ondernemer, maar hoe je dit het beste kunt realiseren is nog te vaag.

Je bent op zoek naar hoe je met gemak jouw bedrijf kunt realiseren. Vragen die geregeld door je hoofd gaan zijn onder andere:

  • Hoe start je ik eigen bedrijf?
  • Hoe weet ik welke stappen belangrijk zijn om een eigen praktijk op te zetten?
  • Hoe kan ik leren ondernemen, wanneer je van nature nogal chaotisch ben?
    Hoe kom ik aan klanten?

Het antwoord op al deze een ook vele andere vragen begint bij inzicht, waardoor je weet wat er nodig is om goed van start te gaan.

 

Inzicht is de eerste stap

INZICHT omgezet in een unieke starters structuur, waardoor je zeer efficiënt aan de slag kunt als zelfstandig ondernemer. Met behulp van de juiste starters structuur kan je veel efficiënter en effectiever werken. Structuur leidt, dus tot efficiëntie.

EFFICIËNTIE bespaart je heel veel kostbare tijd, geld en energie, waardoor je gezonder van start. Die tijd, geld en energie kan je voorts direct in je onderneming investeren, waardoor je veel eerder betalende klanten kunt ontvangen.

INVESTEREN in een goede starters structuur levert je dus geld op. Dit is iets wat veel startende ondernemers niet (willen) weten, waardoor ze lang blijven ploeteren om hun bedrijf goed op poten te zetten. Vaak zonder al te motiverende resultaten.

Werken zonder starters structuur heeft daardoor in veel gevallen een averechts effect op hun ondernemers plezier.

Missie als Starterscoach

Het is mijn missie als Starterscoach om zelfstandig ondernemerschap voor beginnend zzp’ers zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Daarom heb ik een gratis A4 Stappenplan ontwikkeld, zodat jij direct goed en gezond van start kunt met jouw bedrijf.

Ik geloof er namelijk in dat jij als zelfstandig professional iets moois te bieden hebt, waar je heel veel mensen blij mee maakt. Ik weet dat ondernemer zijn en vak apart is.

Ik zou het zonde vinden als jij je ondernemerdroom loslaat, omdat het je ontbreekt aan de juiste starters structuur en het ondernemerschap daardoor te gecompliceerd voor je voelt. Je kunt het A4 Stappenplan hier gratis aanvragen.

Je ontvangt het printbare pdf-je met heldere starters structuur na aanvraag direct in je mailbox. Doe er je voordeel mee. 🙂