Let's talk business | Blog Starten Zonder Stress

YOU ARE A STAR!

Succesverhaal van een star zzp’er

Recent sprak ik een zelfstandig onderneemster die een paar jaar geleden Starters Coaching bij mij volgde.

Zij had destijds al jaren een goed lopende praktijk, maar door een verandering in bestedingsbudgetten liepen haar inkomsten drastisch terug en was ze genoodzaakt haar praktijk een frisse herstart te geven.

Ze kwam bij mij voor Starters Coaching en ik hielp haar om een nieuwe passende koers voor haar praktijk uit te stippelen. Dit hield o.a. in dat ze een aantal oude vertrouwde vaste opdrachten moest loslaten om werkelijk ruimte te kunnen maken voor haar nieuwe doelgroep en de richting die zij met haar praktijk op wilde.

 

Verandering

De veranderingen die dit met zich meebracht waren behoorlijk intensief. Ze begon in feite haar praktijk volledig opnieuw.
 
Wat ze uiteraard met zich meenam was haar jarenlange ondernemerservaring. Vanuit die ervaring doorliepen ze (met grote sprongen) het startproces van A-Z opnieuw.
 
We maakten samen een compleet nieuwe website, nieuwe huisstijl, nieuw logo en een nieuwe praktijkaanbod.

 

Coaching

Ik coachte haar bij:

  • het houden van focus
  • het hebben van vertrouwen in haar eigen kunnen
  • en de nieuwe opbouw van haar praktijk.

 

Motivatie

Alle stappen die hiervoor nodig waren om haar nieuwe richting in de wereld te zetten, zette ze zelf.
 
Dit omvatte onder andere de drastische stap van een verhuizing, het loslaten van oude vertrouwde energie zuigende opdrachten en het aangaan van nieuwe samenwerkingen.

 

Resultaat

Inmiddels (een paar jaar later) heeft ze al deze zaken helemaal op de rit. Vol trots kijk ik mee naar wat ze bereikt heeft als zzp’er.

Ze is dolblij met haar nieuwe woon- en werkplek in een compleet ander deel van het land. Ze heeft diverse goed lopende samenwerkingen met verwijzers waar ze een groot deel van haar klanten vandaan haalt en ook haar nieuwe website levert klanten op.

Vol trots beluister ik hoe ze structuur en efficiëntie aanbrengt in haar praktijk en in haar werkzaamheden als zelfstandig ondernemer. Geweldig!!!

 

Shine like a Star

Het allermooist om te zien en horen vind ik wel dat ze ook echt trots kan zijn op zichzelf en wat ze allemaal in de wereld heeft gezet. Ze voelt zich steeds meer onderneemster en kan het ondernemerschap ook echt als professional uitstralen.
 
Wat een kanjer!

Je eigen bedrijf starten?
Of opnieuw beginnen met een andere doelgroep of niche?
Gebruik hiervoor dit handige gratis A4 Stappenplan.

‘Zelfstandig ondernemen doe je weliswaar zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

I shine when you shine